RAADPLEGINGEN

Maak steeds 1 afspraak per persoon. Indien u met meerdere personen op raadpleging komt, dient u ook meerdere afspraken te boeken.

Let op nieuwe patiënten
Om kwaliteitsvolle zorg te kunnen blijven bieden, zijn wij genoodzaakt de inschrijving van nieuwe dossiers te beperken. Wij kunnen enkel nog nieuwe patiënten inschrijven die woonachtig zijn in Bocholt (Bocholt, Kaulille, Lozen en Reppel).

Verwittig minimum 2u voor een geplande afspraak indien u deze niet kan nakomen. Andere patiënten dienen anders nodeloos te wachten tot een later tijdstip. Niet tijdig geannuleerde afspraken, zullen mogelijks aangerekend worden.

Indien u omwille van dringendheid een snellere afspraak nodig heeft dan beschikbaar is, gelieve dan steeds telefonisch contact op te nemen 011/80 60 12.

Wanneer u een dringende afspraak nodig heeft, zal u geholpen worden door de arts die dan beschikbaar is. Mogelijks is dit niet steeds de arts van uw keuze.

Een raadpleging duurt standaard 15 min. Het kan gebeuren dat de arts niet alle problemen tijdens die consultatie kan behandelen, en hij/zij kan u dan verzoeken een volgende afspraak hiervoor te voorzien.